Assortiment

Peter van Halder levert en produceert verse A.G.F. maaltijdcomponenten voor de professionele keuken. A.G.F. staat voor Aardappelen, Groenten, Fruit; kortom producten die groeien totdat ze oogstrijp zijn. Vanaf het moment van de oogst zijn dit verse producten, puur en gezond. Het uitgangspunt bij Peter van Halder is dan ook echt vers!

De kwaliteitsbeheersing binnen ons bedrijf is vanzelfsprekend van cruciaal belang. Wij doen er alles aan om kwalitatief goede producten in te kopen, te bewerken en uit te leveren. Dit alles ligt verankerd in ons kwaliteitsbeheersingssysteem, dat is bezegeld met het HACCP-certificaat.

Onze A.G.F. producten kunnen we op een aantal manieren groeperen. Wij onderscheiden de navolgende groepen:
* Aardappelen, pasta’s en rijst
* Groenten
* Fruit (hard, zacht & citrus)
* Exoten
* Garneerproducten
* Kruiden
* Champignons
* Peulvruchten
* Speciale producten

Vanuit deze basisgroepen leveren wij een aantal bewerkingsconcepten; van volledige basis producten, van onbewerkt tot gesneden, gemengde en gekookte producten op receptuur. Hieronder vallen bijvoorbeeld de stamppotten en salades met dressing.
Daarnaast leveren we ook gekookte maaltijden met afwijkende consistentie en dieet voorschriften.

Peter van Halder is tevens gecertificeerd door SKAL voor het leveren van biologische producten aan haar klanten. De biologische producten zijn herkenbaar aan het EKO-keurmerk op de verpakking.

Kortom een uitgebreid pakket. Neem voor meer gedetailleerde informatie contact met ons op of kijk in ons internetbestelsysteem.